Rapport over de systeemstatus maken

Een rapport over de status van het besturingssysteem aanmaken:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer KlantenondersteuningTools voor ondersteuningOpenen in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op de link Rapport over de status van het besturingssysteem aanmaken.

Uw browser opent een artikel van de Knowledge Base waarin u kunt lezen hoe u een rapport over de status van het besturingssysteem maakt.

5. Volg de instructies in het artikel van de Knowledge Base.